Трите зодии, които се влюбват рядко, но за цял живот

  • 07 ноември 2017 14:22

  • 87072
  • 0
Трите зодии, които се влюбват рядко, но за цял живот
© Pixabay

Има зодии, които не дават сърцето си толкова лесно. Дали заради минала болка, дали заради предпазливост или просто, защото това е в кръвта им.

Три зодии са точно от този тип - те се влюбват много рядко, но направят ли го, допуснат ли някого до най-съкровените гънки на душата си, то е за цял живот, пише dariknews.bg.

Вижте ги:

Стрелец

Стрелците са свободолюбиви и колкото и да са отворени към света, не обичат да допускат никого до себе си. Разбира се, с изключение на тези, които те самите са поискали. Ако те са решили, че вие не сте правилният човек - няма да успеете да осъществите плана си.

Стрелците искат да имат до себе си също толкова свободолюбив дух, за да се чувстват щастливи.

Лъв


Лъвовете не са от хората, които лесно биха се притеснили или да изпитат неудобство от някого. Единственият човек, пред когото те са себе си, е избраникът на сърцето им.

Лъвовете обожават да получават любов от всички страни и по различни начини, затова за тях е изключително невъзможно да останат с един човек. Не за друго, а защото няма как да открият всички качества, които търсят, само в един човек. Но намерят ли го - то е завинаги.

Водолей

Представителите на тази зодия трудно се отпускат в чужда компания и не обичат да показват истинската си нежна страна пред много хора. Тя е запазена само и единствено за най-смелите, които са готови да се преборят за сърцето на Водолея. Всъщност така те самите определят кой си заслужава и кой - не.

Ако сте достатъчно постоянни в желанията си, ще имате удоволствието да ви обича Водолей.

Последвайте канала на

Novini.bg
87072 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини