9 навика, които ще ви помогнат да забогатеете

  • 11 октомври 2017 16:30

  • 17542
  • 0
9 навика, които ще ви помогнат да забогатеете
© Pixabay

Може би си мислите, че милиардерите имат свръхвъзможности или някаква тайна, която им е помогнала да постигнат милиардерския си статут, но това не е така.

Когато човек се поразрови в техните навици, става ясно, че много от милиардерите правят няколко неща, които са едни и същи.

Тези навици не изискват някакви екстремни промени в начина на живот или изключителен интелект, а само силата на вашата отдаденост да ги следвате.

Не, няма директна връзка или гарантиран път до статута на милиардер, ако приемете тези навици.

Много по-вероятно е обаче да бъдете по-продуктивни и по-успели в бъдеще, ако придобиете някои от тези навици днес, твърди американският автор и лектор Бърнард Мар.

Не спирайте да научавате нови неща


Много милиардери никога не спират да научават нови неща и определено нямат нужда от формална обстановка, за да усъвършенстват уменията си. Те са ученици на тенденциите, актуалните събития и личното развитие.

Те търсят начини да разберат проблемите, които виждат около себе си и постоянно проявяват любопитство — как работи това, как мога да бъда по-ефективен, какво е това и как можем да го направим по-добро?

Когато се ангажирате с научаването на нещо ново във вашата индустрия всеки ден, вашето действие наподобява това, което успелите хора правят.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
17542 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини