Те се отказаха от милионите си, за да бъдат щастливи

  • 09 октомври 2017 16:39

  • 53237
  • 0
Те се отказаха от милионите си, за да бъдат щастливи
©

Днес ще ви разкажем историята на Дипали Шарп и съпругът й Крисчън – инвестиционни банкери, които притежават милиони и доскоро водеха луксозен начин на живот, за който много от нас биха могли само да мечтаят. Двамата прекарват вечерите си навън в най-модерните ресторанти и карат последен модел от най-скъпите коли.

Всичко обаче се променя, след като Дипали ражда мъртво бебе. И макар моментът за щастливата двойка да е тежък, те успяват да намерят нов смисъл в живота - решават да изоставят успешните си кариери като банкери и да станат доктори. Вдъхновението ги спохожда покрай сблъсъка им с медицината покрай мъртвороденото бебе.

Днес Дипали и Крисчън имат завършено медицинско образование и работят като джипита, обикалят и света. И въпреки че вече не си купуват скъпи дизайнерски дрехи и не ходят на романтични ваканции в най-екзотичните кътчета на света, те споделят, че в момента са по-щастливи от всякога. Заможната дама забременява за първи път през 2002 г., тогава животът й е съвсем безгрижен. По това време младото семейство има къща в Лондон и невероятен апартамент в центъра на Ню Йорк. Но в 20-та седмица от бременността, те разбират, че бебето им е със сериозно сърдечно заболяване. Само няколко месеца по-късно то се ражда мъртво. В този момент Дипали и Крисчън осъзнават колко празен е бил животът им до този момент.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
53237 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини