Как най-богатата жена в САЩ харчи парите си

  • 28 септември 2017 14:32

  • 13148
  • 0
Как най-богатата жена в САЩ харчи парите си
© Pixabay

Алис Уолтън е единствената дъщеря на основателя на империята WalMart. Състоянието на 67-годишната жена днес се оценява на 38.4 млрд. доАлис Уолтън е единствената дъщеря на основателя на империята WalMart. Състоянието на 67-годишната жена днес се оценява на 38.4 млрд. долара.
лара.

След смъртта на 94-годишната Лилиан Бетанкур, чието семейство основава L'Oreal, Уолтън за кратко се изкачва до позицията на най-богата жена в света.

Въпреки спекулациите, че дъщерята на Бетанкур - Франсоаз Бетанкур-Майерс, може и да не наследи цялото състояние на майка си, Bloomberg поставя Уолтън на второ място в най-престижната класация на света.

Тя е и най-богатата жена в САЩ, а семейство Уолтън е с 48 млрд. долара по-богато от втората най-богата фамилия в Америка – Кох.

Съвкупното състояние на всички членове на семейство Уолтън днес се оценява на над 130 млрд. долара. В следващите редове ще разберете как Алис харчи парите си, но информацията по темата не е много, тъй като семейството държи личния си живот далеч от медиите.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
13148 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини