Дами, ето една причина да изберете непривлекателен мъж

  • 15 септември 2017 08:40

  • 4994
  • 2
Дами, ето една причина да изберете непривлекателен мъж
©

Учени доказаха, че за траен и щастлив брак е нужен непривлекателен мъж, тъй като красавците най-често провалят връзката, съобщава сайтът Лайф.

Изследователи от университета на щата Флорида установиха, че най-трайни са браковете между привлекателни жени и некрасиви мъже. Това са най-здравите и щастливи отношения.

Тайната на успеха на подобни връзки се крие в това, че мъжете, чиито жени са значително по-привлекателни от тях самите, всячески се стараят да угодят на своите половинки. Те отрупват благоверните с подаръци, поемат голяма част от домакинската работа и под завивките се опитват да се покажат в най-добра светлина.

В резултат на всичко това непривлекателните мъже правят съпругите си щастливи, а това е гаранция за стабилен брак.

В изследването взели участие 130 двойки с брак около 30 години. Била открита и обратна зависимост. Дамите, които минавали за по-малко красиви от съпрузите си, живеели в постоянен стрес.

Те се подлагали на свирепи диети, губели много сили за физически упражнения и всячески се стремели да изглеждат по-секси.

Мъжете красавци рядко помагали в домашната работа и въобще не се стараели в изграждането на отношенията с половинките си.

Последвайте канала на

БТА
4994 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
FM

2017.09.25 | 22:03

1
Това са „както казва Шрек“, пълни глупости. Стабилната жена си е стабилна, а курвата си е курва.

2017.09.25 | 22:03

2
това важи с пълна сила и за мъжа. ако не е читав, жена му прави каквото е нужно.

Добави коментар

Водещи новини