Звезда от сериали се омъжва за най-жестокия британски затворник

  • 20 август 2017 19:56

  • 22634
  • 1
Звезда от сериали се омъжва за най-жестокия британски затворник
© pixabay.com

Популярната актриса от британските сериали Пола Уилямсън възнамерява да се венчае за един от най-закоравелите английски рецидивисти - Чарлз Бронсън, излежаващ доживотна присъда, съобщава в. "Дейли мейл".

Това ще бъде третият брак за 64-годишния затворник. За своето 43-годишно пребиваване зад решетките той е успял да смени 120 места за изтърпяване на наказанията. По време на пребиваването си в тях 38 години той е излежал изолиран в единична килия. Бракът ще бъде сключен в затвора в Уейкфийлд.

"Въобще не съм си представяла, че животът ми ще претърпи подобен обрат. Любовта може да бъде зла, но Чарлз в никакъв случай не е чудовище! Ние искаме да бъдем нормална двойка и в деня на венчавката ни той няма да бъде затворник, а младоженец!", коментира актрисата.

Бронсън направил предложение на Пола през февруари 2017 г. Истинското име на затворника е Майкъл Гордън Питърсън, но той се прекръстил на известния холивудски актьор и взел имената му за свой псевдоним. Първата си присъда той получава през 1974 г. за въоръжен грабеж.

Чарлз не веднъж е пребивал надзиратели и съкилийници, с което си спечелва славата на най-жестокия затворник в историята на Великобритания. През 2008 г. излезе филмът "Бронсън", разказващ за жизнения му път и в който Том Харди изпълни главната роля, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
22634 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бат' Паци

2017.08.21 | 14:06

1
Вместо да го убие ток при смяна на изгоряла крушка,той ще се жени???баси...

Добави коментар

Водещи новини