15 звезди, които победиха дрогата и чашката

  • 24 юли 2017 17:29

  • 3068
  • 0
15 звезди, които победиха дрогата и чашката
© gettyimages (архив)

Зависимостта - дали към алкохола, дрогата или хазарта, е едно от най-страшните предизвикателства в човешкия живот. Звездите не правят изключение, защото и те имат своите слабости. Ето най-вдъхновяващите примери на известните, успели да преборят зависимостта си.

Анджелина Джоли

"Пробвала съм почти всички известни в света вещества. Имах наистина много страшен период в живота си". Нима това са думи на една от най-красивите жени на планетата? Но биографията на Джоли разкрива, че тя е страдала от анорексия и депресия и е злоупотребявала с наркотици. Изчиства се едва преди първия филм за Лара Крофт, осиновява дете и започва любов с Брад Пит. Заобикаля се само с хора, заради които си струва да живееш.

Робърт Дауни-младши

Харизматичното момче от известно семейство в киното е обречено на успех, но Робърт не може да се справи с ранната популярност. Лудите му нощи гарантират проблеми със семейството и полицията. Осъден е на 16 месеца затвор и е изпратен принудително за лечение в клиника. След година в болницата той твърдо решава да сложи край на употребата на дрога. Приятелите му помагат да получи роли, критиката е благоразположена към него, а след триумфа на „Железният човек” той вече диктува условията на шефовете в Холивуд.

Прочети повече тук.

Последвайте канала на

woman.bg
3068 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини