Жертви на пожара: Сърцераздирателните последни моменти от живота на тази двойка

  • 19 юни 2017 12:00

  • 5893
  • 1
Жертви на пожара: Сърцераздирателните последни моменти от живота на тази двойка
©

След изпепеляващия пожар, който шокира Лондон миналата седмица, продължават да витаят доста въпроси без отговор. 27-етажната сграда е била ремонтирана миналата година, ремонтът включвал нова външна облицовка и централна отоплителна система.

Властите са били предупредени неведнъж, че има риск от пожар, а жители дори сигнализирали, че достъпът до мястото на спешни превозни средства е силно ограничен.

Личната история на млада италианска двойка, която загина при инцидента, потресе цяла Великобритания. Глория Тревисан и Марко Готарди, които били на 27 години и наскоро се сгодили, живеели на 23-тия етаж в сградата.

В последните моменти от живота си, двамата се свързали с родителите си, за да се сбогуват с тях. "Исках да ти помогна, благодаря ти за всичко, което направи за мен. Ще отида в рая и ще ти помогна от там" - казала Глория по телефона на майка си, която живее в Италия.

Годеникът й Марко се опитал да запази самообладание и да успокои роднините си, че всичко ще бъде наред, но в крайна сметка признал, че целият им апартамент е пълен с дим и виждат пламъци, които идват по стълбите.

Глория и Марко току-що били завършили архитектура в Италия и се преместили в Лондон само преди три месеца, за да работят там.


Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
5893 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.06.21 | 00:28

1
жалко за младите хора голяма скръб

Добави коментар

Водещи новини