Балон фиеста в Разлог

  • 08 януари 2012 11:49

  • 3384
  • 0
Балон фиеста в Разлог
©

30 от най-добрите украински пилоти на топловъздушни балони, представители на Федерацията по въздухоплаване на Украйна пристигат в Община Разлог за провеждането на първата по рода си Балон фиеста.

Балон фиестата в Разлог е поредното атрактивно събитие, което ще се случи в курортния град. Организаторите обещават много емоции и невиждано шоу за жителите и гостите на града.

При добри метеорологични условия балоните ще се издигнат над Разлог още на 19 януари, когато летците ще бъдат извършена опознавателна обиколка по въздух над долината на Разлога.

На 20 и 21 януари 2012г., в специално активирана за целта временно отделена въздушна зона над същата територия те ще проведат множество демонстративни и състезателни полети с понe 6 балона.

Излитането на балоните и кацането им ще бъде от Разлог. Привързани издигания ще се изпълнят на площадки в Разлог и на площадка до Термо-СПА хотел «Римска баня» в село Баня.

Вечерите на 20 и 21.01.2012г. /петък и събота/ в Разлог ще се проведе и огнено балон-шоу, което ще завърши с красиви фоерверки.

Очаква се във фиестата да се включи със своя Cameron и единствената ни лицензирана жена-пилот на балон-Орлина Аспарухова.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3384 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини