Откриха Фестивал на науката София тех Парк

Тази година Софийският фестивал на науката се провежда от 11 до 14 май в новия си дом в София Тех Парк и по традиция предлага страхотна програма от над 65 събития за всяка възраст, професия и занимание.

Той се организира от Британски съвет, под патронажа на МОН и е част от Календара на културните събития на Столична община. Форумът за иновации ще продължи четири дни. От 40 тематични щанда учени от цял свят ще разкажат за връзката между науката и бизнеса. На официалното откриване присъстваха доктор Тодор Чобанов, заместник-кмет по образование и култура, Златина Карова, директор дирекция „Наука“ в МОН, Асен Ненчев, изпълнителен директор на София Тех Парк, Огнян Златев, ръководител на бюрото на ЕК и Любов Костова от Британския съвет.

На снимката: Любов Костова от Британския съвет, доктор Тодор Чобанов, заместник-кмет по образование и култура, Огнян Златев, ръководител на бюрото на ЕК, Златина Карова, директор дирекция „Наука“ в МОН и Асен Ненчев, изпълнителен директор на София Тех Парк откриват Фестивала

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Любопитно

още

Анкета

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Трябваше ли повече интелектуалци да подкрепят протестите?

Избрано от Интернет