12 неща, които научихме за Иванка Тръмп от новата й книга

  • 03 май 2017 17:35

  • 2556
  • 0
12 неща, които научихме за Иванка Тръмп от новата й книга
© Getty Images/Guliver

От печат излезе дългоочакваната книга на Иванка Тръмп, която си поставя амбициозната цел да помогне на работещите жени да постигнат успех както в кариерите си, така и в личния си живот.

Четивото се казва „Жените, които работят“ и има цели 212 страници. В книгата са използвани цитати и истории на много известни личности, сред които Опра Уинфри, Колин Пауъл, Уолт Дисни и др. Творбата е писана преди президентските избори в САЩ миналия ноември и е излишно да споменаваме, че представя дъщерята на американския президент Доналд Тръмп като работеща жена, модел за подражание.

Ето какво научаваме за топсъветничката на президента на САЩ от нейната книга:

1. Дeцата на Иванка Тръмп наричат баба си Glamma (вместо grandma, glamour - великолепие). Майката на Иванка – Ивана, е описана в книгата от дъщеря си като модна икона и впечатляваща бизнесдама.

2. Иванка Тръмп бяга. „Стремя се да се усъвършенствам още повече в бягането“, пише тя, която многократно е засичана от папараци, докато прави сутрешния си джогинг.

3. Работи много. „Всеки, който ме познава, знае, че мога да работя повече от всеки друг“, пише нескромно Иванка.

4. Съпругът й е балансиращата сила - „Той е невероятно прагматичен и винаги запазва самообладание. Той смята за непродуктивно да се фокусира върху проблема (вместо върху решението му) и да реагира емоционално.“

5. Харесва божури.

6. Магистърската й степен е в областта на недвижимите имоти в Университета в Пенсилвания. Там учи още финанси и история на изкуството.

Повече четете ТУК

Последвайте канала на

woman.bg
2556 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини