Как едно провалено интервю направи професор Кели сензация (видео)

  • 15 март 2017 17:46

  • 37344
  • 0
Как едно провалено интервю направи професор Кели сензация (видео)
©

Един от най-обсъжданите сюжети в интернет - интервюто на Робърт Кели от Южна Корея за Би Би Си. Изненадващата поява на децата на преподавателя, провалиха медийната изява на баща им, но пък спечелиха световна слава за семейство. Как се е стигнало до забавната ситуация, разказва професор Робърт Кели, цитира БНТ.

"Комедия от грешки" - така преподавателят Робърт Кели определи първата телевизионната изява на семейството си. За Би Би Си той трябваше да коментира обстановката в Южна Корея след отстраняването на президента. Но малката му дъщеря неволно промени фокуса на интервюто.

Видях я, когато вече влизаше. Надявах се съпругата ми да я види и да я изведе от стаята. Опитах се да избутам дъщеря ми зад стола. Тук държим книги и играчки, това е домашният ми офис. Надявах се, че тя просто ще седне и ще почете книжка или нещо подобно, поне за 30 секунди, докато свърши интервюто. Но като синът ми влезе с проходилката, вече нищо не можеше да се направи, разказва преподавателят.

Робърт Кели обясни, че забравил да заключи вратата. Не можал да стане и да реагира по-бързо, защото бил по дънки. По това време съпруга му записвала интервюто в съседната стая. А малката Марион била в приповдигнато настроение, защото в детската градина имало тържество.

Интервюто на Робърт Кели е гледано милиони пъти в интернет.

Последвайте канала на

Novini.bg
37344 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини