7 заместителя на Гери-Никол

  • 21 февруари 2017 14:44

  • 5947
  • 1
7 заместителя на Гери-Никол
© Булфото

Евровизия 2017 година е малко по-далеч, но вече започнаха да се появявят радините (или рутови) вълнения в мрежата. "Престижният" музикален концерт, където великите сили се опитват да покажат, че могат да си мерят не само танковете и бомбите, но и песните.

Споменаваме лудата (в добрия смисъл) червенокоска, която реши да просветли феновете, че тази година ще имаме възможност да се излагаме като кифладжии с избор между Гери-НиколГери-НиколГери-Никол Николаева Георгиева, по-известна като Гери-Никол, е българска поп и R&B и Жана Бергендорф. Избираме кой крак да простреляме преди състезанието и тръгваме смело напред. Всички знаем, че родното жури на Евровизия работи като БФС и вече нищо не може да ни изненада, решихме да върнем малко лентата и да си спомним какво точно се случи през последните години, преди да дойде Поли и да направи нещо по-човешко. Кавгите започнаха още на първото участие, когато Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в каза кой ще спечели и предпочете да се откаже, докато другарите от "Каффе" изпяха песен за 19-то място (и това им беше много). Следващата година изпратихме Марияна Попова, която изпя много приятна песен и сваля летвата с още 2 места. 5-тото място дойде през 2007-а година с Елица Тодорова и Стоян Янкулов, които изпълниха саундтрака на "Матрицата" (провери, ако не вярваш). Deep Zone Project възстановиха нормалната служба през 2008-а година и ни паркираха някъде на дъното. Красимир Аврамов после обясни, че втори път не може да изпее същата песен и го потвърди. И ако не е достатъчно цветно, Софи Маринова показва полиглотски умения през 2012 година. И къде е цялата драма? От 1994-а година ни върви на 4-то място и оправдания, а и сега не е особено сигурно дали изобщо ще има Евровизия, защото Русия може да посети Минск с танкове - силно се съмняваме, че тази година ще заложат на песни с ефекти от "Аватар". Всичко винаги е опирало до парите и по-малко до музиката и посланията, които ще донесе. И след като никой от изброените не ни допада, предлагаме съвършената селекция, която ще накара българина в чужбина да трепне, да налее 3 ракии и да се почувства отново патрЕот:

1. Фики Стораро

Може да няма крака, но ще го изпратим със самолет, за да изпее още една песен на (х)американски. След като журито не успее да дешифрира музикалните заклинания с дъх на гладен вълк до краварник, шансовете да продължим напред наистина се увеличават. Ако Фики не се класира (поради липсата на крака), можем да съдим цяла Европа за подигравка с инвалид. Едва ли ще се стигне до там, след като знаем с колко мъка може да пее в сърцето на някакъв странен език.

Прочети повече ТУК

Последвайте канала на

Novini.bg
5947 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.03.14 | 03:09

1
Замириса на магазин за риба

Добави коментар

Водещи новини