Невероятният живот на Ралф Лорън, който облече Мелания Тръмп

  • 23 януари 2017 16:45

  • 5366
  • 0
Невероятният живот на Ралф Лорън, който облече Мелания Тръмп
© Getty Images/Guliver

Ралф Лорън отдавна работи с важни американски личности. Миналата седмица дизайнерът облече първата дама Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил за встъпването в длъжност на съпруга й Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, пише Business Insider.

Мелания беше облечена в син костюм на Лорън, който беше сравнен от мнозина с бледо синия костюм на Джаки Кенеди, с който тя беше облечена на встъпването в длъжност на съпруга й Джон през 1961 г. Лорън създаде и кремавия костюм, който носеше Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 на церемонията в петък.

Ралф Лорън е един от най-известните дизайнери в американската мода. Нетното му състояние възлиза на близо 6 милиарда долара, сочат данни на Forbes. Историята за създаването на една от най-големите модни компании в света от нищото обаче не е много известна.

Вижте ТУК как Лорън натрупа богатството си и за какво го използва

Последвайте канала на

Novini.bg
5366 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини