Жена прерови боклука си, за да открие... лотариен билет с голяма печалба

  • 03 януари 2017 16:03

  • 4949
  • 0
Жена прерови боклука си, за да открие... лотариен билет с голяма печалба
© Getty Images

37-годишната Джоан Джонсън от Ливърпул отишла в новогодишната вечер в местния пункт за залагания и лотарии и се изумила и се разтреперила, когато разбрала, че нейният лотариен билет за 3 лири, който тя изхвърлила три дни по-рано в кофата за боклук, всъщност печели 66 хил. лири, информира the Liverpool Echo.

Щастливата англичанка веднага се разтичала и взела разстоянието от пункта до дома си за рекордно за нея време. Преровила целия боклук и за неин късмет след малко в ръцете й се намирала хартийката с голямата печалба.

Тя веднага се върнала след това до мястото, където закупила лотарийния билет и била толкова развълнувана, че служителите й дали веднага чай, за да се успокои.

Джоан, която работи като помощник данъчен инспектор, разказва пред изданието, че често участвала в подобни игри на късмета, но никога не е печелила нищо до настоящия момент. Тя допълва, че сега планира лятна сватба с годеника си Дилан (продавач на коли), с когото са заедно то петнадесет години, но досега не са имали финансовата възможност да се обвържат официално в свещен съюз.

Последвайте канала на

Novini.bg
4949 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини