Топ 10 идеи за коледен подарък на тийнейджъра

  • 15 декември 2016 11:26

  • 2974
  • 0
Топ 10 идеи за коледен подарък на тийнейджъра
© Getty Images

Тийнеджърът е специална порода създание, което не винаги можем да разберем правилно. Ето защо към избора за коледен подарък, предназначен за него, трябва да подходим особено прецизно.

Кой, ако не той, може да бъде най-добре запознат с последните писъци в модата на иновативните технологии. Кой, ако не той, може да е по-наясно с имената на най-новите звездни попълнения към световната музикална сцена. Кой, ако не той, може да се стреми да носи най-яките фешън тоалети. Кой, ако не той, може да е по-луд фен на купоните и т.н.

Близо сме до истината, нали?

Хайде, все пак, да се опитаме и ние да помогнем с някоя и друга находчива идея в насока на гореизброените области, заемащи значимо място в живота на всеки тийнейджър.

1. Телефон

Каква по-голяма радост за един млад човек от това да му подарите шанса да бъде в крак с времето. Не забравяйте обаче, че при избора на телефон трябва да подходите деликатно, като насочите вниманието си към най-новите предложения на пазара. Моделите от последно поколение са най-желани от всеки един тийнейджър. Добре е, също така, преди закупуването му, уж случайно да се осведомите, дали от него, или от близките му, за любимите му марки и телефони.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
2974 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини