Лейди Гага обвини Мелания Тръмп в лицемерие

  • 07 ноември 2016 17:16

  • 4008
  • 1
Лейди Гага обвини Мелания Тръмп в лицемерие
© Getty Images

Скандалната американска поп певица Лейди Гага обвини съпругата на кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп в лицемерие, пише Нова Телевизия.

По този начин звездата на шоу бизнеса определи обещанието на Мелания, че ако съпругът ѝ бъде избран за държавен глава, като първа дама ще се посвети на борбата с тормоза на малолетните в социалните мрежи.

"Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил, говори се, че ще защитаваш от тормоз и издевателства. Това е лицемерие. Съпругът ти е най-големият грубиян от всички, които познаваме", написа Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в на страницата си в Twitter.

Съпругата на Доналд Тръмп обяви в Пенсилвания, че като евентуална първа дама ще защитава децата на Америка. „Неприемливо е 12-годишно момче или момиче да търпи присмех или тормоз. Още по-неприемливо е, ако това става чрез някой със скрито име в мрежата. Трябва да намерим по-добри начини, с които да общуваме. Ние трябва да защитим достойнството и правата на нашите деца в социалните мрежи. Нашата култура е жестока и груба за децата и тийнейджърите. Ако съм достойна за ваша първа дама, аз ще се опитам да променя това. Сигурна съм, че Доналд Тръмп може да бъде прекрасен президент“, заяви Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил.

Противниците на Тръмп го обвиняват в популизъм, арогантност, високомерие и крещяща грубост. По време на предизборната кампания той успя да настрои срещу себе си мигранти, жени, хората с нетрадиционна сексуална ориентация, правозащитни организации, интелектуалци, представители на изкуството, високотехнологични компании в Силициевата долина, да не говорим за медиите, Демократическата партия и на върха на Демократическата партия.

По всяка вероятност сегашната му съпруга повече от всеки познава неговите недостатъци и слабости. В интервю за CNN през март тя призна, че не одобрява всички действия и думи на съпруга си, но не се опитват да го промени.

Последвайте канала на

Novini.bg
4008 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.01.26 | 17:47

1
каква отврат е тая гага..

Добави коментар

Водещи новини