Милионерката Гошка е в САЩ

  • 07 ноември 2016 11:28

  • 11271
  • 0
Милионерката Гошка е в САЩ
©

Леля Гошка и близките й изчезнаха два дни след спечелването на милионите, а за последно бяха видени в Кинтанар дел Рей по време на среща с представители на тотализатора.

От лятото никой никъде не ги е виждал. Това даде повод да се заговори, че главорезите на българския герой от испанския ъндърграунд Иво Ел Булгаро са хванали фамилията, за да ги изнудват за крупната сума. Факт е, че профилите на по-младите от фамилията в социалните мрежи замлъкнаха внезапно в момента на спечелване на джакпота.

Беше засечена активност във Фейсбук от страна на Гергана Георгиева, внучка на леля Гошка, пише "България Днес". Гергана не е публикувала абсолютно нищо от 31 юли, но тези дни хареса две публикации на леля си Марияна Маринова, която също живее в Испания, но в Бургос. След това отново изчезна.

От активността на Гергана не става ясно къде се намира, но в Кинтанар дел Рей в момента върви слухът, че по програмата на "Ла Примитива" Георгиеви са били изведени от страната и са заминали за САЩ. Гошка мечтаела един ден да посети популярните столици на хазарта Лас Вегас и Атлантик Сити и още след изчезването местните предположиха, че тя и фамилията й са именно там.

Познатите на късметлийката в Кинтанар дел Рей се притесняват, че след като Гошка разполага с милиони, вместо да живее охолно с парите, може да се отдаде на хазартната си страст. Надяват се мъжът й Марин и синовете да я предпазят.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11271 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини