Пет мита за пътуването по празниците, заради които губим пари

  • 18 октомври 2016 11:26

  • 1578
  • 0
Пет мита за пътуването по празниците, заради които губим пари
©

Пристигане в Ню Йорк с кола, пътуване със самолет за Ханука или Коледа. Гостуване на близки за Деня на благодарността. Каквато и дестинация да изберете, празниците изискват време за пътуване.

И макар да изглежда, че цените за сезона са надути, клиентите, които търсят качество на достъпна цена, все пак могат да резервират изгодни ваканции от този момент до януари с няколко ценни съвета.

Forbes публикува най-големите митове за ваканциите, които струват пари на клиентите. Макар че те се отнасят предимно за американците, има някои изводи, които могат да се сторят интересни на всички хора, които планират пътувания по празниците.

Мит: Няма изгодни самолетни билети в последната минута по време на празниците

Ако пътувате за голям празник – Деня на благодарността, Коледа, Бъдни вечер, резервирайте преди 1 ноември, тъй като цените на полетите постоянно растат след тази дата. Но ако искате кратка ваканция или приключенски уикенд, можете да откриете изгодни предложения в последната минута през ноември.

В някои региони, като Латинска Америка, пътуващите могат да се сдобият с изключително изгодни билети дори две седмици по-рано. Дейвид Соломито, вицепрезидент на маркетинговия отдел за Северна Америка на компанията KAYAK, препоръчва Белиз или Сан Хосе в Коста Рика.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
1578 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини