Как да изглеждате като милионер на работното си място?

  • 28 септември 2016 19:25

  • 4723
  • 1
Как да изглеждате като милионер на работното си място?
©

Инвестирането във външния вид може да се окаже и инвестиция в кариерата. Изследвания показват, че начинът, по който се представяте, играе голяма роля за начина, по който хората ви възприемат, за продуктивността ви и за парите, които печелите.

Според Фредерик Еклунд - милионер, който сам e натрупал състоянието си, ако искате да продавате продукта си, първо трябва да продавате себе си, а добрият стил носи своите дивиденти. В новата си книга „Продажбата“ той споделя осем прости начина да изглеждате по най-добрия начин.

1. Наемете си шивач

Според магната и най-скъпият костюм ще изглежда зле, ако не ви отива. „Най-голямата грешка, която правят мъжете и жените с дрехите, е да ги купуват направо от щанда, а не по поръчка. Ако работата ви е свързана със срещи лице в лице, намерете си шивач експерт, който ще създаде дрехи за вас“, пише Еклунд.

Купуването на не много скъпи дрехи и приспособяването им, така че да му отиват, е един от любимите модни трикове на Еклунд. „Можете да направите костюм за 400 долара да изглежда като костюм за 4000 долара, ако имате добър шивач“, пише той.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
4723 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ЖУРНАЛИСТ

2016.09.28 | 19:57

1
„Как да изглеждате като милионер на работното си място?” ---Как да изглеждате като работното място на милионер?...

Добави коментар

Водещи новини