IPhone 7 е вчерашна новина! Слуховете за „осмицата“ са вече тук

  • 19 септември 2016 15:22

  • 3379
  • 2
IPhone 7 е вчерашна новина! Слуховете за „осмицата“ са вече тук
© Gettyimages (архив)

IPhone 7 и iPhone 7 Plus са на пазара едва от няколко дни, но технологичните среди вече се питат какво са ни подготвили от Apple за следващата година. С някои от най-интересните слухове относно следващия смартфон на Apple ни запознава Mashable.

Ето ги и тях:

1. Стъклена обвивка - През 2014 г. Apple пусна заявка за патент на „стъклена обвивка“, която бе одобрена от американската патентна служба по-рано този месец. В патента е описано ръчно устройство, включващо обвивка,у направена от прозрачно стъкло, способно да пропуска радиовълни. В документа се споменава още, че за спойката на двете части на обвивката ще бъде използван лазер, което ще позволи на устройството да бъде водоустойчиво. Това, разбира се, поражда и слуховете, че Apple ще използва технологията в моделите си за следващата година.

2. Екран, заемащ цялата предна част на телефона Според онлайн изданието MacRumors следващият модел от гамата смартфони на Apple ще включва значителни промени по дизайна. Една от тези промени ще бъде премахването на традиционните панели, които рамкират екрана на устройството. Това ще позволи на дисплея да заема цялата предна част на телефона, което ще предостави по-голямо екранно пространство на потребителите.

Прочети повече тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
3379 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.09.20 | 01:46

2
сере ми са
Пенка

2016.09.19 | 22:37

1
Фак ю американци

Добави коментар

Водещи новини