Дженифър Анистън е най-желана на празничната трапеза

  • 11 декември 2011 13:40

  • 2138
  • 0
Дженифър Анистън е най-желана на празничната трапеза
©

Актрисата Дженифър Анистън и нейният бивш съпруг Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в са най-предпочитаните гости на празничната трапеза за много американци, следвани от Кейт, херцогинята на Кейбридж, пише Ройтерс.

Звездата от сериала "Приятели" води класацията на знаменитостите, предпочитани на коледната трапеза, с 30%. На второ място с 21% е Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от, следвана от Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в с 16%.

В класацията не липсва и актьорът Чарли Шийн, както и Аштън Къчър. Сред най-предпочитаните от американците е и звездата Ким КардашиянКим Кардашиян Кимбърли Ноуъл „Ким“ Кардашян (на английски: Kimberly Noel „Kim“ Kardashian) е американска риалити.

Когато става дума за гости на парти, американците избират кулинарното гуру Рейчъл Рей, която води с 31% от гласовете на анкетираните, следвана от Джей Лено със 17%.

Пола Дийн, следвана от Гордън Рамци и Марта Стюарт, са най-известните кулинари, които американците биха желали да им приготвят менюто за празничната вечеря.

Анкетата е изготвена от търговската верига HomeGoods сред 1008 американци.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2138 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини