Някои от най-странните смъртни случаи сред учените

  • 17 август 2016 14:22

  • 3002
  • 1
Някои от най-странните смъртни случаи сред учените
©

В един съвършен свят, науката ще е единственият избор за ръководенето на една цивилизация. Тя не се интересува от политика, обществени настроения и всякакви други странични проблеми. Науката винаги се е стремяла да открие най-ефективният и здрав метод за обуздаването на силите на природата.

Години, преди да се появи дори Илон Мъск, електромобилът е бил заложен проект в американската индустрия, но отделяните ресурси винаги са били пропилявани, за да може идеята за електромобил да бъде убита. Никой не може да каже със сигурност колко още отговора са били скрити от човека. Ето и няколко случая, които биха могли да събудят сериозните подозрения:

Таня Холзмайер

През 2002-а година, 46-годишната Таня Холзмайер се гордее с докторската си степен и добрата работа в компания "Дисковъри", която провежда медицински експерименти и разработка на пречистен протеинов дериват. Нейният живот приключва, когато на вратата позвънява неин колега Матю Хуанг и я застрелва. Няколко часа по-късно откриват тялото му извън града и криминалистите потвърждават, че Хуанг се е самоубил. Официалната версия е, че Матю убива Таня, защото е уволнен от проект, но компанията никога не казва върху какво точно са работели двамата учени.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
3002 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2016.09.28 | 17:44

1
Какъв е извода..... ако измислите нещо добро за човечеството не го разгласявайте за да не ви убият.

Добави коментар

Водещи новини