Какво казват страховете ви (тест)

  • 11 август 2016 10:04

  • 29790
  • 0
Какво казват страховете ви (тест)
©

Страховете могат да кажат много за човешката личност. Те разкриват вътрешното „аз”, комплексите, миналото, настоящето и бъдещето. Искате ли да научите всички тайни на своето подсъзнание и характера си, пита Мениджър Нюз?

Погледнете своя страх в очите си! Всяка от картинките по-долу изобразява 8 входа към неизвестността. Изберете само онзи от тях, в който не бихте влезли за нищо на света и отидете на следващата страница, за да видите резултатите.

1. Ледена пещера

Снимка: Bildagentur Zoonar GmbH / Shutterstock

2. Тунел

Снимка: Sakarin Sawasdinaka / Shutterstock

3. Изоставена, рушаща се сграда

Снимка: joyfull / Shutterstock

4. Дървена барака

Снимка: Buckeye Sailboat / Shutterstock

5. Кладенец

Снимка: Smit / Shutterstock

6. Заеша дупка

Снимка: Konstantnin / Shutterstock

7. Стълбище към подземие

Снимка: Karen Kaspar / Shutterstock

8. Врата към затвор

Снимка: Kjpargeter / Shutterstock


Резултати – ТУК.

Страховете могат да кажат много за човешката личност. Те разкриват вътрешното „аз”, комплексите, миналото, настоящето и бъдещето. Искате ли да научите всички тайни на своето подсъзнание и характера си, пита Мениджър Нюз? Погледнете своя страх в очите си! Всяка от картинките по-долу изобразява 8 входа към неизвестността. Изберете само онзи от тях, в който не бихте влезли за нищо на света и отидете на следващата страница, за да видите резултатите.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/kakvo-kazvat-strahovete-vi-test.47696.htmlСтраховете могат да кажат много за човешката личност. Те разкриват вътрешното „аз”, комплексите, миналото, настоящето и бъдещето. Искате ли да научите всички тайни на своето подсъзнание и характера си, пита Мениджър Нюз? Погледнете своя страх в очите си! Всяка от картинките по-долу изобразява 8 входа към неизвестността. Изберете само онзи от тях, в който не бихте влезли за нищо на света и отидете на следващата страница, за да видите резултатите.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/kakvo-kazvat-strahovete-vi-test.47696.html

Последвайте канала на

woman.bg
29790 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини