Нашенката, спечелила 68 млн. евро от лотария в Испания, правила фенерчета в България

  • 03 август 2016 21:09

  • 68195
  • 2
Нашенката, спечелила 68 млн. евро от лотария в Испания, правила фенерчета в България
©

Невероятният късмет на една българка се превърна в гореща тема в Испания и у нас.

След като 61-годишнината Гошка Георгиева спечели рекордните 68 милиона евро от испанската лотария, в плевенския град Искър, където живеят роднините й, празнуват. Гошка, която почти не говори испански, въпреки че живее в страната от 16 години, има двама синове и четирима внуци, които още не могат да повярват. Докато живеела в Искър Гошка правела фенерчета, а мъжът й Марин карал линейка. В чужбина заминало цялото семейство заедно със синове и снахи. Най-близките им роднини в града обаче се страхуват и не искат да говорят с никого. Милионите ги стреснали, а от два дни Коста няма връзка с балдъзата си Гошка и съпруга й. Местните разказват, че това не са първите милионери от Искър, спечелили от лотарията в Испания. Гошка е третата, но с най-голяма сума.

„Колежката, която спечели в Испания, ще си живее чудесно. Сигурно ще е най-големият инвеститор в България”, каза Росен Русимов, който преди четири години прибра пет милиона от родното тото. „Парите, носят само хубави неща, ако си жив и здрав”, добави той пред камерите на Нова телевизия с часовник за 12 бона на ръката.

Последвайте канала на

Нова Телевизия
68195 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ъ?

2016.08.08 | 16:11

1
Браво! Със здраве да си ги харчи .. и с разум разбира се.
16 години да не научи езика и мето ми подсказват,

2016.08.08 | 16:11

2
Гошка е от ромски произход. Със кеф и здраве да си харчи печалбата в Испания и целият цигански род да привика там. Щастлив живот за всички цигани в чужбина.

Добави коментар

Водещи новини