Английската кралица си търси мияч на чинии

  • 11 юли 2016 13:44

  • 2075
  • 1
Английската кралица си търси мияч на чинии
© GettyImages

Кралица Елизабет IIЕлизабет IIЕлизабет II (на английски: Elizabeth II), пълно име Елизабет Александра Мери (Elizabeth Alexandra Mary) е кралица и е готова да предложи заплата от 17 000 британски лири годишно за усърден мияч на чинии, който да поддържа кухнята на Бъкингамския дворец изрядно чиста всеки ден, съобщава „Лондон Ивнинг Стандард”.

В обявата пише, че не се изисква предишен опит за позицията. Предлага се чиста сума от 17 000 британски лири, здравни и пенсионни осигуровки, както и 33 дни платен годишен отпуск. Идеалният кандидат трябва да може да поддържа кухнята чиста и да помага по време на приготвянето на храната за кралското семейство, когато приключи със задълженията си.

"Интересуваме се от това кои сте вие и какви са вашите интереси". Това е аргументът в обявата, посочен след твърдението, че не се търси опитен човек. Необходимо е обаче идеалният кандидат да може да се справя адекватно и бързо в извънредни и натоварени ситуации, да носи пълна отговорност за обстановката в кухнята и да има възможност да пътува из страната заедно с кралицата, когато й се наложи.

Обявата е публикувана на официалния сайт на британското кралско семейство.

Последвайте канала на

Novini.bg
2075 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Любо

2016.07.11 | 14:43

1
За такава заплата , още дълго ще стои обявата . Това е точно минимална заплата . Дори и да намерят някой наивник , да им работи за тези пари , то той със сигурност няма да е англичанин . Те не са толкова глупави , че да бачкат за минимална заплата , вместо да си стоят в къщи и да чакат на помощи , които са долу-горе същата сума на година .

Добави коментар

Водещи новини