Лео ди Каприо на Бахамите с ново гадже

  • 05 юли 2016 10:33

  • 1983
  • 0
Лео ди Каприо на Бахамите с ново гадже
©

Откакто се раздели с последната си сериозна приятелка Кели Рорбах, Леонардо ди КаприоЛеонардо ди Каприо Леонардо Вилхелм ди Каприо (на английски: Leonardo Wilhelm DiCaprio) е американски актьор, носител на една всяка седмица се появява с нова красавица, разбира се дългокрака, руса и работеща като модел.

Излиза с 19-годишния модел на Victoria's Secret Челси Уеймар, после го щракнаха да кара колело с модела Ела Кавалек, забавление, което Лео споделя само със сериозните си половинки, затова и решихме, че актьорът най-накрая е намерил новата дама на сърцето си. Но ето, че сме били в грешка, защото Ела вече е в миналото и по-малко от два месеца по-късно ди Каприо вече има нова жена до себе си.

Тя не е коя да е, а любимият модел на Sports Illustrated - датската красавица Нина Агдал. Припомняме ви, че медиите подозираха, че двамата имат връзка още през 2014 година, когато на няколко пъти бяха забелязани заедно по заведения, но тогава Нина отрече, заявявайки, че просто излизат в една и съща компания.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
1983 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини