Защо трябва да почиваш на родното Черноморие

  • 21 юни 2016 14:29

  • 3012
  • 0
Защо трябва да почиваш на родното Черноморие
©

С пристигането на лятото е редно да отчетем и високите температури, които направиха чудеса с околната среда.

Само на около 500-600 километра от офиса се намират топлите морски вълни, чиято мисия е да примамят най-красивите русалки. Родното Черноморие е последният спасителен буй за всички самодиви, чието най-голямо желание е да усетят солта си по-красивото и изваяно тяло. Въпреки милионите изкушения, мнозина съграждани ще хукнат към южната ни съседка и ще продължават да повтарят, че родното море е изостанало в курортния свят така, както Правец изостана в компютърния (изключваме модерното възкресение, което изглежда повече от обещаващо). Колебанията между родните курорти и гръцките създадоха един кратък дебат, който ни мотивира да проследим положителните качества и на двете страни, виж ги в следващите редове:

1. Родната магистрала не познава подобна аномалия като ограничение на скоростта. Дългите прави позволяват да тествате немската машина, която живее 2-ра младост и да не се притеснявате от разхода - газовата бутилка е пълна до ръба. С една почерпка можете да стигнете и с полицейски кортеж!

2. Всички хотели са максимален лукс, дори и онези, които се намират близо до блато, катун или бунище.

3. Основна критика на чужденците продължава да бъде чистота на плажната ивица, както и всички чужди елементи, които се носят във водата. Аматьори! Само от върнат амбалаж могат да платят половината почивка, няма само онзи да купува 1000 бири и да връща бутилките.

Още по темата прочети тук.


 

Последвайте канала на

Novini.bg
3012 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини