Най - малката художничка в света продаде картини за един милион

  • 30 ноември 2011 15:06

  • 3833
  • 4
Най - малката художничка в света продаде картини за един милион
©

Австралийката Аелита Андре разтърси световния свят на изкуствата. Тя вече има две самостоятелни изложби- в САЩ и Италия, а десетки нейни картини се намират в частни галерии.

Художничката е само на 4 годинки. Аелита е най-малката художничка в света, чийто картини получиха световно признание. Детето де пристрастило към рисуването,когато било само на 9 месеца. Според специалисти, творбите на художничката са близо до абстракцията и сюрреализма.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3833 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Дребни душици...

2014.09.02 | 14:40

4
Детето има усет за цвят. Като сте толкова отворени дайте и на вашите дечица по една четка и боя да видим какво ще сътворят и почнете и Вие да правите милиони... А това, че никой не наричал в интернет българските деца медалисти по математика и шах гении не значи, че не са такива. Не приписвайте отношение и не слагайте автоматично всички под общ знаменател. Оттърсете се от злобата и завистта и се порадвайте на едно талантливо дете. Евала на родителите му, че го подтикват да се развива. Ако това детенце спре да рисува и да печели пари по-щастливи ли ще станете??? Повдига ми се от това непрекъснато негативно отношение към всичко и всеки. Все едно съществуването Ви се изчерпва с това да мразите, да сте недоволни, да се оплаквате от нещо или някой.
noname

2013.10.24 | 14:12

3
Занимават ни с някво богаташко детенце, тая картина сигурно я е купил приятел на мама и тати. А българските деца, които идват със световни медали по математика и шах, никой не ги нарича в интернет "гении".
минаващ

2013.10.24 | 14:12

2
Принципно, такива картини мога да рисувам и аз. Ще ми дадат ли 1 млн. , пък макар и австралийски?
capanica

2013.10.24 | 14:12

1
glupost golema !

Добави коментар

Водещи новини