Сряда: ''Лекота във всичко'' е девизът на днешния ден

  • 01 юни 2016 11:42

  • 3590
  • 0
Сряда: ''Лекота във всичко'' е девизът на днешния ден
©

Срядата се управлява от подвижния Меркурий, планетата на промяната, хитростта, ловкостта. Меркурий обича всички свежи новини, затова в сряда е трудно да се стои на едно място, без общуване.

Ако искате чрез хитрост да постигнете нещо, то в сряда е времето да отворите като лисицата чувала с хитрините. Ако искате някой да ви обърне внимание, да се понравите на околните, то разказвайте в сряда всякакви интересни истории. Ако се боите, че някой от вашите приятели ще забрави за вашето съществуване, напомнете му за себе си пак в сряда.

Виж още: Вторник - тежък ден

Всичко, което правите трябва да е с лекота. “Лекота във всичко” е девизът на днешния ден. Ако искате с някого да се запознаете, не измисляйте дълги речи за вашите достойнства.

Не искайте другите да се представят с бащиното си име, Меркурий е планета на младостта, а бащиното име е раздел на възрастта. В най-лекия ден на седмицата са най-видни комплексите, преживяванията, душевната тежест на хората. И ако не искате околните да узнаят вашите психологически проблеми, щателно замаскирайте своето лошо настроение в сряда.

Виж още: Астролог: Гладуването в понеделник очиства вашата вътрешна Луна



 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3590 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини