Над 60 автомобили и мотоциклети от миналия век дефилираха на ретро парад в Благоевград

  • 07 май 2016 15:32

  • 2569
  • 0
Над 60 автомобили и мотоциклети от миналия век дефилираха на ретро парад в Благоевград
© Булфото

Над 60 автомобили и мотоциклети от първата и втората половина на миналия век дефилираха с гордите си собственици на ретро парад в Благоевград. Те останаха подредени за няколко часа на площад "Македония" за радост на стотиците ценители на уникалните возила от висока клас съобщава БТА.

От Благоевград атрактивната колона потегли за Симитли и гр. Сандански, за да зарадва и в тези два града в следобедните часове многобройните фенове на ретроавтомобилите и мотоциклетите. Те също ще имат възможност да се насладят на уникални и все по-рядко срещани модели на различни европейски и американски марки, които си приличат единствено по перфектното си техническо състояние и външен вид, благодарение на огромното желание и отдаденост, с които ги реставрират и ги поддържат собствениците и колекционерите.

Сред тях са автомобил DKW от 1946 г., мотоциклет с кош BMW от 1938 г., "Кадилак Елдорадо" от 1963 г., "Шефролет Импала" от 1959 г., "Волга" от 1965 г., достолепни представители на "Мерцедес", "Фолксваген", "Буик", "Шевролет", "Ситроен", "Рено","Победа", "Жигули" и други марки. Към парада в Симитли и в гр. Сандански се очакват да се присъединят още ретровозила на четири, три и две колела.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2569 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини