5 стъпки за по-щастлив живот

  • 27 април 2016 11:22

  • 4099
  • 1
5 стъпки за по-щастлив живот
©

Разбери какво наистина значи щастието за самата теб.

Представата за блаженство на едни включва да са вкъщи, да си вземат успокояваща вана, да сготвят вкусна вечеря и да имат време за хубава книга.

За други обаче тази перспектива може да е пълен кошмар. И това е съвсем естествено – едни си почиват сред уюта и спокойствието на дома, а други презареждат батериите чрез шумни и продължителни срещи с приятели. Често се случва когато открием начина на живот, който ни прави щастливи, да започнем, къде съзнателно, къде не, да го налагаме и на околните, най-вече на децата си.

Мислим си, че след като излетите сред природата ни карат да се чувстваме добре, това ще подейства така и на децата ни. След като ние цял живот сме знаели, че това да бъдем лекар, е смисълът на живота ни, значи и те ще намерят вътрешно удовлетворение, практикувайки тази професия. Затова и често хора на съзнателна възраст изведнъж проумяват, че се стремят към концепция за щастието, която въобще не е тяхна, а е на родителите им, прилежно втълпили им я през годините.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/5-stupki-za-poshtastliv-zhivot.46541.html

Последвайте канала на

woman.bg
4099 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
И ТРИ СТЪПКИ СА ДОСТАТЪЧНИ

2016.04.27 | 14:12

1
1.НАПУСКАТЕ БЪЛГАРИЯ. 2.НИКОГА НЕ РАБОТЕТЕ ЗА БЪЛГАРСКИ РАБОТОДАТЕЛ. 3.ПО ДОБРЕ ЕМИГРАНТ В ЧУЖБИНА О КОЛКОТО РОБ В СОБСТВЕНАТА ТИ ДЪРЖАВА.

Добави коментар

Водещи новини