Най-странните продавани артефакти в интернет

  • 25 април 2016 12:46

  • 1779
  • 0
Най-странните продавани артефакти в интернет
©

Интернет е новият хипермол без никакви граници. Можете да поръчвате от всяка точка на света, да договаряте цената и да откриете милиони разнообразни стоки, да се запознаете с качествата на продукта и да получите всичко до входната си врата. Благодарение на интернет, можете да наддавате за исторически ценности, безценни антики и редица други специални артефакти.

Интересите определят хората, а покупките им ги разкриват най-добре. Ето защо трябва да видите някои от най-странните и абсурдни покупки, продавани някога в мрежата:

1. Коледна картичка от Тед Бънди

Съществува една много сериозна тенденция за изкупуването на лични предмети на серийни убийци. Тед Бънди е известен с убийството на поне 28 жени през 70-те години на миналият век, смята се за един от най-зловещите хора и по данни на криминолозите, този мъж е успял да примами и убие поне 100 жени. Тед става известен с изнасилванията, душеното и има документирани случаи на некрофилия. Не бихме правили анализ на колекционерите на подобни стоки, ала това е най-скъпо продаденият предмет, някога притежание на Бънди. Анонимен интернет купувач дава 3400 паунда за картичката.

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/najstrannite-prodavani-artefakti-v-internet.29227.html

Последвайте канала на

Novini.bg
1779 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини