Задава се по-голям скандал от "Панамагейт"

  • 18 април 2016 10:50

  • 6298
  • 4
Задава се по-голям скандал от "Панамагейт"
©

Скандал, подобен на „Панамагейт“, може да разтресе света. Възможно е да се появят нови скандални факти, но реакцията на обществото ще е много по-строга, прогнозира астрологът Михаил Преображенски.

Марс и Плутон, отговарящи за действието и за трансформацията, стават ретроградни и може да се стигне до промяна на приоритетите в управлението, пише той в седмичния си хороскоп, публикуван в pro-gnosis.ru, цитиран от "Флагман".

Според него, агресията сега може да има разрушителен ефект за този, който я проявява. Ретроградният Плутон пък изисква установяването на контрол над реформите.

„Марс и Плутон образуват в понеделник комбинации с планетата на комуникацията, икономиката и менталността Меркурий. Плутон ще е в хармоничен аспект с нея, а Марс може да предизвика обстоятелства, водещи към колективно осъждане на по-рано допуснати грешки. Може да се прогнозира, че ще се появят нови скандални факти и събития, подобни на „Панамагейт“. Понеделник ще е и благоприятен ден за уреждане на сложни финансови проблеми“, добавя астрологът.

Във вторник Слънцето ще се премести в Телец и ще се преориентираме от социалните към битовите проблеми. Венера пък ще сформира неблагоприятен аспект с Плутон и може да се стигне до големи скандали.

Най-много неприятности може да ви се струпат в четвъртък, когато Луната ще засили неблагоприятното действие на Плутон- Венера, а тогава ще сме вече и под напрежение заради предстоящото пълнолуние (в петък).

В края на седмицата Венера ще е в съвпад с Уран и това ще ни направи по-оригинални и изобретателни, прогнозира Михаил Преображенски.

НЕБЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник – за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.
Вторник вечер, сряда, четвъртък – за Овен, Рак, Везни и Козирог.
Петък, събота – за Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

БЛАГОПРИЯТНИ ДНИ
Понеделник – за Телец, Рак, Скорпион и Козирог.
Сряда – за Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей.
Събота, неделя сутринта – за Рак, Дева, Козирог и Риби.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6298 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2016.04.21 | 12:35

4
... и един мармот завива шоколада в станиол...
mne

2016.04.18 | 16:14

1
не си прав ... един станиол завива мармоти в шоколад ...
този.

2016.04.21 | 12:35

3
Пясъка в морето ще свърши ама простотията никога
hahahhahahaahah

2016.04.21 | 12:35

2
много сте прости бе!!

Добави коментар

Водещи новини