Женските реплики, които объркват всеки мъж

  • 29 март 2016 14:20

  • 5702
  • 2
Женските реплики, които объркват всеки мъж
©

Рано или късно ще откриете любовта на живота си и тя ще направи всичко възможно, за да ви покаже колко много сте изпускали в ергенлъка.

Изпитвате пълното щастие, когато сутрешната ерекция не се пропилява, когато се събудите от аромата на топла закуска и направено кафе. От време на време ще бъдете изненадвани от нощните сексуални атаки. Ще имате вярна партньорка, която няма против да пие с вас. Да се отдадете само на една жена е изпитание, удоволствие и истинско приключение. Благодарение на креативността, ревността и съветите на Кобилкина, тя никога няма да се изчерпа, стига да бъдете съсредоточен върху нея. Разбира се, има и моменти на криза, един път в месеца ще бъдете посетител на "Червения площад" и ще се молите мама никога да не идва на гости, ала щом можете да извадите зъб без упойка и да не плачете, докато преглеждат простата, няма какво да Ви събори. И ние си мислихме това, докато не срещнахме някои от най-абсурдните, забавни и понякога плашещи женски идеи, събрани във фаталното изречение.

Уважаеми дами, живеем малко по-дълго, ако ни спестите следните размисли и страсти:

Просто не разбираш!

Във всеки един момент, когато не искате да й подарите поредната дамска чанта, започват обвиненията от рода на "Ти не разбираш!". Няма как да разберем защо е необходима още една бохча с дръжки, след като имате поне 10. Какво е толкова специалното на тази? Има отделение за мобилния телефон? Мило, носи телефона в джоба си, понякога искаме да го вдигаш (телефона)! Вече сме виновни за надраскания дисплей, какво повече може да се случи?

Повече четете тук

Последвайте канала на

Novini.bg
5702 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Важно!

2016.04.10 | 11:50

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!
Важно!

2016.04.08 | 16:46

1
Хора, елате на работа на Елените обл. Бургас. Заплащането е атрактивно, ще работите в прекрасен колектив. Осигурено е спане и храна в четири или петзвезден хотел!

Добави коментар

Водещи новини