Така или иначе: Ирина Шейк?

  • 22 март 2016 12:40

  • 2762
  • 2
Така или иначе: Ирина Шейк?
©

Ирина Шейк се събра с Брадли Купър и дали вдъхновена от този факт, решена символично да постави ново хармонично начало в живота си, или пък просто окрилена от пристигането на пролетта, звездата замени емблематичните си тъмни коси с наситено рус цвят.

Красавицата се похвали с преминаването си в отбора на блондинките чрез две снимки в социалните мрежи, обединени от статуса: "Кой каза, че не мога да съм блондинка?".

Прочети повече и виж снимки ТУК.

Така или иначе: Ирина Шейк?

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/taka-ili-inache-irina-shejk.46144.htmlИрина Шейк се събра с Брадли Купър и дали вдъхновена от този факт, решена символично да постави ново хармонично начало в живота си, или пък просто окрилена от пристигането на пролетта, звездата замени емблематичните си тъмни коси с наситено рус цвят. Красавицата се похвали с преминаването си в отбора на блондинките чрез две снимки в социалните мрежи, обединени от статуса: "Кой каза, че не мога да съм блондинка?". Истината обаче е, че по-голяма част от феновете на рускинята не харесаха промяната във визията ѝ, заявявайки, че фотосите са нагледно доказателство, че русото не е нейният цвят.

Прочети повече на: http://woman.hotnews.bg/n/taka-ili-inache-irina-shejk.46144.html

Последвайте канала на

woman.bg
2762 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Не

2016.03.22 | 21:34

2
Без грим и Фотошоп е жив зян
Киро

2016.03.22 | 13:02

1
Красавица! Само за големи патлаци :)

Добави коментар

Водещи новини