Основните проблеми в дълготрайната връзка

  • 21 март 2016 15:16

  • 1925
  • 0
Основните проблеми в дълготрайната връзка
©

В един свят, където половете най-често се опитват да открият съвършената рецепта за връзка и съжителство, всяка страна е задължена да донесе най-доброто от себе си. Разнообразието от характери и интереси запазва добрите отношения, кара ви да надградите себе си и да опитате нови вкусове, да изследвате нови култури и дори да промените всекидневното си меню - някои дори стават вегани.

Позитивите от една връзка могат да бъдат изброявани от днес до другата седмица, както и негативите. Паулу Коелю ни кара отдавна да гледаме положителната страна и затова се фокусираме смело в тази посока. Въпреки тоталните разлики между предишната и настоящата партньорка, дамата на сърцето ви е склонна да споделя идеологията на предишната. След една година ще осъзнаете, че скандалите са на същата тематика, както преди. Със следващите твърдения ще покажем, че или всички жени са еднакви, или ние сме еднакви, както и двете. Представяме онези проблеми, които изглеждат като истинска трагедия през призмата на дамата до вас.

1. Врагът на моя враг е голям задник

Ако сте били обвързани някога, със сигурност ще се впечатлите от женската драматизация на "Добри приятели", "Кръстникът" и други подобни филми, в които мъжката чест се залага на карта и струва не повече от куршум в главата. Един мъж никога не би се събирал с човек, който създава главоболия, дразни го с присъствието си и не спира да досажда. Мъжът е склонен да прекратява приятелства, да се социализира другаде и да избягва конфликтите. Какво прави жената? Тя е най-добра приятелка с кучката, която представя като най-добрата си приятелка. С други думи, двете се мразят в червата, но никога няма да се разделят. Представете си ги като Инг-Янг-а на женската култура. За адовото изчадие слуша партньора, превъртайки всички теории за негативната социализация в обществената норма.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Novini.bg
1925 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини