Най-добрите имоти според фън шуй

  • 26 февруари 2016 10:55

  • 3252
  • 1
Най-добрите имоти според фън шуй
©

За да отбележат Годината на маймуната, експертите от Mansion Global канят двама фън шуй експерти да изберат четири къщи от тяхното портфолио – от близо 100 000 луксозни имота, които отговарят на основните принципи на фън шуй за хармония и баланс.

Фън шуй (от вятър и вода) е древно китайско изкуство за хармонизиране на енергията Ци, което оказва влияние върху здравето, щастието и успеха. Всичко в природата е създадено на основата на петте елемента: земя, вода, огън, въздух и метал, казва мастър Най Чен. При недвижимите имоти и градското планиране фън шуй е отговорен за създаване на харония между хората и природата, казва тя. Според мастър Ци Хай залагането на фън шуй принципи е важен маркетингов елемент при строителството в цяла Америка. Оценката, която двете правят, е въз основа на снимки, подадена информация, включително разположение на дома, ориентация, околна среда, интериорен дизайн.

Те подчератават, че важно значение има и рожденият ден на собствениците, защото трябва да бъде съотнесена със знака му в китайския зодиак. Ето и победителите:

1.Имение до Големия бариерен риф, Австралия

Цена: 13.4 милиона долара

Местоположение: Куинсланд, Австралия

Мастър Ци Хай: Имотът е изпълнен с Ци енергия, която се отразява в бурната растителност. Изгледът към морето и хълмовете зад къщата позволяват на Чи да тече гладко.

Мастър Чен: Заобиколен от планини и вода, имотът е благословен от природата. Теренът е офомен като дракон, което изпраща Чи енергия наоколо. Формата на пристанището държи семейството близо до водата. Във фън шуй планините се асоциират с просперитет, а водата носи пари, което трябва да носи щастие на собствениците.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
3252 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Веселин Василев

2016.08.24 | 23:41

1
У нас вече 27 години е годината на маймуните.

Добави коментар

Водещи новини