Актьорите от ''Приятели'' се събраха (видео)

  • 23 февруари 2016 08:46

  • 7654
  • 2
Актьорите от ''Приятели'' се събраха (видео)
©

Любимците от "Приятели" се събраха, за да почетат в специално предаване на NBC един от режисьорите на сериала - Джеймс Бъроус. За честването обаче не дойде Матю Пери, който е в Лондон, но бе излъчен запис с негово поздравление, пише big5.bg.

Появата на актьорите от "Приятели" започна с много смях, след като имаше объркване как да се настанят, за да ги интервюират. Мат Лебланк буквално прехвърли през скута си Дженифър Анистън, за да й вземе мястото.

Шоуто премина с много носталгични моменти, смях и любими откъси от сериала. Дженифър Анистън се разплака, Дейвид Шуимър пък не спря да се шегува, включително на въпроса имало ли е клауза в договора на актьорите да не правят секс един с друг. "Ще направим всичко за Джеймс Бъроус, защото той ни даде възможност в живота", обясни Анистън. След предаването медии коментираха скъпия й тоалет - тя беше с гащеризон в черно и розово на "Ланвин", който струва 3750 долара. Да почетат Джеймс Бъроус дойдоха и десетки актьори от "Бар Наздраве", "Дарма и Грег", "Теория за големия взрив" и др., сред които Тед Дансън и Кейли Куоко.

"Приятели" е създаден от Дейвид Крейн и Марта Кауфман. Обявен е за най-добър комедиен проект в историята на американската телевизия. Епизодите бяха излъчени в 10 последователни сезона от 1994 година до 2004 година.

Последвайте канала на

Novini.bg
7654 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.07.15 | 22:13

2
Едни щастливи хора, които са имали късмета да не живеят в Булгаристан

2016.02.23 | 21:51

1
Рос и Фйби не са мръднали, ама другите са яко поостарели.

Добави коментар

Водещи новини