Хороскоп на късмета за 2016 година

  • 21 януари 2016 16:53

  • 6978
  • 0
Хороскоп на късмета за 2016 година
©

Ако искате да спечелите, не е толкова важно с какви карти разполагате поначало - по-важното е да знаете как да използвате най-добре потенциала си.

И така - кои зодиакални знаци ще се радват на късмет през тази година? 2016 година може да се нарече вдъхновяваща за всички зодии - влиянието на Плутон ще ви амбицира, ще ви тласка към развитие и ще ви помага да укрепите професионалните и социалните си позиции.

Юпитер, който до началото на септември ще бъде в съзвездието Дева, ще ви подскаже няколко важни решения и ще ви научи да действате по-организирано и методично. После, преминавайки в съзведието Везни, ще ви позволи да се насладите на плодовете на усилията си.

Затова общият съвет за всички зодиакални знаци е - вдигайте смело платна, ако усетите попътен вятър, но не си хабете силите за терзания и съмнения, ако се сблъскате с пречки.

Дева, Везни, Лъв, Овен - "Пълен напред!"

Дева: Юпитер ще продължи да ви покровителства, дори след като се премести в съзвездието Везни в началото на септември. От този момент обърнете повече внимание на финансите си и затвърдете постигнатите успехи. Във всички останали аспекти годината ви дава шанса да осъществите и най-налудничавите си желания!

Прочети повече ТУК

Последвайте канала на

Novini.bg
6978 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини