С тази технология няма да купуваме обувки, които не ни стават

  • 20 януари 2016 12:33

  • 2067
  • 1
С тази технология няма да купуваме обувки, които не ни стават
©

Каролин Волеруд иска да забравите кой номер обувки носите. Или поне да забравите номера, който съобщавате в магазините за обувки от години, като 9 по американската номерация или 40 по европейската, например.

Вероятно той така или иначе не е най-точен предвид сложната анатомична структура на нашите крака и различната номерация, която различните марки обувки използват. “Половината жени редовно си купуват обувки, които не им стават,” казва 25-годишната Волеруд пред Forbes.

Нейната компания Volumental, която е базирана в Стокхолм, има за цел да разреши този проблем. От 2012 г. завършилата Кеймбридж Волеруд работи, заедно с тримата съоснователи на компанията, по създаването на технология, която използва 3D сканиране, с което се гарантира идеално съвпадение.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2067 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!

2016.01.21 | 18:20

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини