Всеки четвърти човек е правил секс във фитнеса

  • 20 януари 2016 12:26

  • 3673
  • 1
Всеки четвърти човек е правил секс във фитнеса
©

Новогодишните резолюции винаги включват посещението във фитнеса, но охладняват точно след няколко седмици, когато се оказва, че не всичко е възможно само с желание - трябва си и пОтене!

Мнозина биха се завърнали в залата, ако знаеха, че всеки четвърти човек е имал възможност да прави секс в залата. Около 2000 души са попаднали в изследването на Ан Съмърс и около 25% са признали, че в залата се е случило чудо, което не е завършването на тренировката.

Засилените тренировки вдигат самочувствието на трениращите, подобряват сексуалните качества и впечатляват с нови резултати. Вероятно ароматът на феромони започва да действа ползотворно на женското либидо, след като всяка зала има есенцията на порно филм на Роко. Фитнес треньорите също могат да бъдат очаровани от факта, че около 70% от жените си фантазират за секс с асистента в залата, докато около 66% от мъжете мислят за секс с онази похотлива бамбина с клинчето, която не спира да прави клекове. За съжаление, фантазиите все още са повече, защото само 10% са употребили латексовата протекция в раницата.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Novini.bg
3673 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!

2016.01.20 | 13:19

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини