Дженифър Лорънс скастри журналист, зяпал си в телефона (видео)

  • 13 януари 2016 07:30

  • 1837
  • 1
Дженифър Лорънс скастри журналист, зяпал си в телефона (видео)
© Getty Images

Любимката на Холивуд Дженифър Лорънс смъмрила журналист по време на пресконференция във вечерта на златните глобуси. Причина за недоволството на звездата от „Наръчник на оптимиста” бил фактът, че журналистът не откъснал поглед от телефона си, докато изслушвал отговора на въпроса си, пише "Монитор".

„Брат, не можеш да живееш в телефона си“, провикнала се Лорънс. След като нахалникът оставил слушалката настрани, той задал втори въпрос на развален английски: „Как се виждахте за оскарите?“. Най-добрата приятелка на Адел в киногилдията обаче го прекъснала, като му припомнила, че поводът за пресконференцията са златните глобуси. „Ако не се взираше постоянно в дисплея си, щеше да знаеш“, отсече Лорънс с насмешка.

Феновете ѝ обаче не разбрали шегата и часове по-късно Туитър преля от коментари в защита на сричащия езика на Шекспир репортер. По меките от тях варираха от „Много често чуждестранни журналисти, които не знаят езика ни, си четат въпросите от телефона. Не е било нужно да е толкова остра с него“ до „Това, че му се е скарала, не я прави по-готина. Не знам защо си мисли, че ѝ е позволено да се държи толкова грубо.“

Последвайте канала на

Novini.bg
1837 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Веселин Василев

2016.01.13 | 16:23

1
Явно в телефона си е видял нещо по-хубаво.

Добави коментар

Водещи новини