10 тайни, които не знаете за ангелите на Victoria’s Secret

  • 12 януари 2016 14:42

  • 3452
  • 0
10 тайни, които не знаете за ангелите на Victoria’s Secret
©

Всички ние знаем, че моделите на Victoria’s Secret са едни от най-красивите жени на планетата. Те са подбрани от цял свят. Обикновено започват да се снимат в ранна възраст. Тези жени се изкачват по стълбицата в модния бизнес, за да могат един ден да бъдат наречени "ангели".

За много от тях това е мечта. Victoria’s Secret е марка за милиони долари. Компанията е помогнала на много момичета да започнат успешния си кариерен път. Да се вгледаме в 10 от ангелите на Victoria’s Secret. Нека да разберем какво е да бъдеш една от тях.

10. Адриана Лима

Красива, няма спор в това. Амбициозна - също. Лима неведнъж е споделяла, че иска да се занимава с медицина, след като кариерата й на модел залезе. Има интереси към педиатрията. Да бъде модел никога не й е било най-голяма цел. Попада под светлините на прожекторите заради ранните си участия още от детска възраст. По време на училищните й години нейна приятелка искала да вземе участие в конкурс за модели. Тогава тя помолила Адриана да участва заедно с нея. Конкурсът приключва, а договорът е в ръцете на Лима.

Прочети повече ТУК

Последвайте канала на

Novini.bg
3452 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини