Белослава окраде световен интелектуалец (видео+снимки)

  • 08 януари 2016 16:24

  • 4265
  • 0
Белослава окраде световен интелектуалец (видео+снимки)
©

Израз на респект към фотографа Рен Ханг или кражба на интелектуална собственост е видеото към „Красота” на Белослава? Този въпрос вълнува феновете на певицата, която присъства само в портретен план в еротичния артшедьовър на режисьора Неда Морфова, пише в. "Монитор".

Парчето получи премиерата си още по Коледа, но синхронът между гола плът и ярки цветове разбуни духовете на воайорите едва след като утихна истерията по празниците. Клипът пресъздава емблематични кадри на Рен под формата на танц, чийто хореограф е Ана Пампулова. Въпреки че естетиката на Рен лъха от всеки плавен жест и телесна гънка, във видеото никъде не е споменато, че се експлоатират кадри на рушителя на табута.

„Той пресъздава красотата на голото тяло по много буквален начин, а ние сме се постарали да я омекотим. Женствеността и сексапилът идват от формите, движенията, цветовете”, обясни пред БНТ Белослава. Тя смята, че жената е най-хубава сутрин, гола и без грим, а с напредването на годините способността й да се чувства комфортно в кожата си става изключително важно. „Женствеността е в чистотата ни – това е линия, която сме застъпили в клипа и ще развия в четвъртия ми албум”, добави певицата.

Вижте неговите фотографии и след тях видеоклипа на Белослава и Неда Морфова:

Последвайте канала на

Novini.bg
4265 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини