Как да влезем в ритъм след празниците

  • 06 януари 2016 17:51

  • 908
  • 0
Как да влезем в ритъм след празниците
©

Почивките винаги са нещо прекрасно за работещия човек. Очакваме ги с нетърпение, преди Коледа тръпнем като малки деца. Когато най-сетне дойдат празници, си почиваме физически и психически от натрупалия се стрес, от еднообразните работни дни. Много хора си мислят, че след почивка човек се заема да работи с нови сили.

Това е много далече от истината, особено ако сте си почивали в някой курорт. Мислено все още сте на лазурния бряг, окъпани в слънчеви лъчи, но шефът ви очаква да се съсредоточите върху работата. Не ни е лесно и след зимните празници – след дългите безгрижни дни на предпразнична суета, хапване, пийване, раздаване и получаване на подаръци изведнъж трябва да влезем в ритъм, а най-вероятно да започнем и диета, защото коледно-новогодишните трапези са ни се отразили на талията...

И така – как да се адаптирате към работата след почивката?

Ако сте били на пътешествие, гледайте да се върнете поне един-два дни преди първия ви работен ден. Това време ще ви е необходимо, за да се адаптирате към времето в родния град и към обстановката в дома си, да се настроите за служебни подвизи.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
908 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини