По какво точно "лапват" мъжете

  • 04 януари 2016 10:16

  • 5754
  • 1
По какво точно "лапват" мъжете
©

По какво точно “лапват” мъжете, как да развиете потенциала на сексапила си и може ли сексапилът да навреди на приятелските отношения?

Стимулаторите на мъжката страст

Всеки мъж си има свой идеал за сексапилна жена и любим сексуален “сценарий”. Установено е обаче, че мъжкото желание се събужда от визуални стимулатори, така че външният вид си остава най-важен елемент на сексапила.

Сред женските външни данни има и “шампиони” във визуалното дразнене на мъжката страст. Първо – гърдите, те са най-силният коз на жената. При това “хубави гърди” не означава задължително “големи”. Хубавите гърди могат да бъдат и средни по размер или дори малки. Важно е обаче да са с приятна форма (правилно подбраният сутиен може да ви помогне дори и при неидеални природни дадености).

Следващи в списъка са краката и по-специално глезените (те обаче трудно се демонстрират, ако носите панталон, затова полите и роклите са за предпочитане). Класацията продължава с дланите, китките, зоната на шията и раменете, пухкавите устни, белите зъби и високите скули.

Но мъжете могат условно да бъдат разделени на такива, за които сексапилът е изцяло “в краката” и такива, за които сексапилът е изцяло “в очите”. Зависи на какво обръщат повече внимание. Добрият мускулен тонус, гладката кожа, блестящите очи, пухкавите устни, веселото изражение на лицето и леката походка – всичко това показва, че жената е в идеална форма за секс и възпроизвеждане. Това привлича мъжете на подсъзнателно ниво. Детските черти обикновено допадат на силни мъже с бащинско и рицарско поведение.

Повече четете тук

Последвайте канала на

woman.bg
5754 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
гъз

2016.01.16 | 14:10

1
а мене цепката на гъза най- ме впечатлява. Глезени , скули... дрън дрън

Добави коментар

Водещи новини