Приятелите тигър и козел посрещнаха Нова година с подаръци под елхата (видео)

  • 01 януари 2016 16:06

  • 5340
  • 1
Приятелите тигър и козел посрещнаха Нова година с подаръци под елхата (видео)
©

Прочутите приятели - тигърът Амур и козелът Тимур от Приморския сафари парк - са посрещнали Новата година под елхата и са получили много подаръци, съобщи ТАСС.

Животните са били пуснати от клетките си час и половина по-рано от обичайното. В 8.30 часа местно време Амур, следван от Тимур, са започнали ежедневната обиколка на границите на парка и са били изненадани от необичайните предмети, които са се появили през нощта. Всичко случващото се с двете животни е наблюдавано онлайн с помощта на шест камери, четири от които са били монтирани от ръководството на сафари парка, а две от телевизионния канал "Россия 24".

Обхождайки владенията си, приятелите открили на различни места поставените им там лакомства. За Амур било приготвено месо, а за Тимур - пресни зелеви листа. В едно от любимите си места тигърът и козелът намерили елха и окачени на нея подаръци - лакомства и играчки. Докато Тимур не проявил особено любопитство, Амур изследвал внимателно всички подаръци и дори ги опитал на вкус, включително окачените на елхата моркови и ябълки, пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5340 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
IBRAHIMOVIC

2016.01.10 | 16:55

1
HAHA KOZELA GONI DA GO BODE S ROGATA:)

Добави коментар

Водещи новини