Световен астролог: Догодина България ще има проблеми в ЕС и със съседни страни

  • 30 декември 2015 10:55

  • 8845
  • 10
Световен астролог: Догодина България ще има проблеми в ЕС и със съседни страни
©

"2016-а ще е годината на индивидуалните герои. Отделни хора ще се противопоставят на терористите и то успешно. Конфликтът в Сирия ще ни преследва дълго време. Средата на юли и средата на септември са критични като време. От средата на април до края на юни Марс е ретрограден, а той е богът на войната". Това каза пред "Нова телевизия" Гал Сасон – холивудски астролог и учител по астрология, кабала и митология в Юдаисткия университет в Лос Анджелис.

„Добре е ръководителите, които управляват персонал, да знаят, че не е хубаво да се разделят с хората или да се конфронтират с тях.

„Годината няма да е спокойна, защото все пак влизаме в годината на огнената маймуна. Можем да очакваме беди, терор. Но също така това ще е и годината на героите. Индивидуални хора могат и все по често ще спират терористи. Спокойно мога да кажа, че това ще е годината на супер героите”, каза още астрологът.

Според Сасон годината няма да е твърде лоша за България.

„Очакват ви проблеми в ЕС и със съседни страни. Големи компании ще изпитат трудности, а други пък ще се издигнат”, добави той.

„2016 година е високосна, но е година на огнената маймуна и започва на 8 февруари. Така че каквото правите, го правете след началото на февруари. Фактът, че годината е високосна, има още повече магичност, защото има допълнителен ден. Като цяло годината ще бъде интересна за започването на нови неща, но трябва да се внимава в кой период от годината ще става това”, каза още Сасон.

Астрологът обърна внимание на това да се не вдигат сватби по време на ретрограден Меркурий, защото това, което подписваш, ще трябва да го правиш пак.

Последвайте канала на

Novini.bg
8845 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2016.10.29 | 17:07

10
то всеки трети започна да вижда бъдещето аман от шарлатани, казват неща които са очевидни
FM

2016.10.29 | 17:07

9
Ще имаме проблеми като всички Плавославни. Проблемите ни ще бъдат с Католици и Мюсюлмани!
бб

2016.10.29 | 17:07

8
Проблеми,защото не им искаме помиите!Никой не ни пита дали го искаме тоя съюз или не!България има своята карма,свой път!
Гнус ме е от астролози

2016.03.14 | 13:54

7
Спрете да публикувате идиотизмите на всякакви измамници и откачалки. Тези виждат бъдещето колкото виждат гъзовете си без огледало.

2016.03.14 | 13:54

6
Очаквам държава от третият свят да премине в държава в четвъртият свят. И винетките да станат 1000 лева че да си почина от селяните с трошките по пътя за по 1000-2000 лева.

2016.03.09 | 22:18

5
Гадателите и Евреите трябва да се унищожават ! До като има дори само един евреин на земята ще се подпалват войни !
Ivo

2016.03.09 | 17:39

4
Ако искате да сте уважавана медия, спрете да качвате откровени глупости като новини. Очевидно нямате раздел "смях" , за да качвате такива неща там. Следователно ако не искате да се превърнете в "на кафе" , придържайте се към сериозните неща!
FM

2016.03.09 | 08:56

3
На 2016год. героят ще бъде, (Хахо Мен).
ха2

2015.12.30 | 13:30

2
████████▓▓████▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓███▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓ ██▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▓██▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓█████▓▓▓ ███▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓█▓▓▓▓ ██▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ ██▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓ █▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓██ █▓▒▒▒▒▒▒▒▒░▒░▒░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███ █▓▒▒▒▒▒▒▒░▒░░░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███ ▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓██ ▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒░▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒██ ▓██▓██▓▒▒▓▒▒▒░░▒▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▓██ ▒▓█▓██▓░▒▓▓▒▒░░░▒▒▒▓▓▒▓███▒▓█▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓█ ▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▓▒░░░░▒▒▒▓▓▒▓██▓▒▓██▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▒░░▒▒▒▒▒░░░▒░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒░░░▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▒ ▒▒▒▒░░▒▓▒▒░░░░▒▒▒▒░░░░░░░░░░░░░▒░▒▒▒▒▒▒▒░░ ▒▒▒▒▒▒▓▓░░░░░░▒▒▒▒▒░▒░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▓▓░ ▓▒▒▒▒▒▒▓▒░░░▒▒▒▒▒▒░░▒▒░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▓███ ▓▒▒▒▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████ ▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒░▒▒░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓████ █▓▒▒▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒████▓ ██▓▒▒▒▓▓▓▒▒▓▒▒▒▒▓▓▓▓▒▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒██████ ▓▓█▓▒▒▒▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓███████ ▓███▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓█████████ ▓▓████▓▒▒▒▒░▒░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▓▓███████████ ▓▓█████▒▒░░▒░░░░░░░▒░░░▒▒▒▓███████████████ ▓▓██████▓▒░░░░░░░░░▒▒▒▓▓█████████▓███▓████ ▓▓▓▓▓▓█████▓▓▓▓▓▓▓████████████▓█████▓█▓███
ха2

2015.12.30 | 13:29

1
Ивлен Николаева Георгиева е ХИВ-позитивна медицинска сестра, която много иска да се омъжи и да има деца.

Добави коментар

Водещи новини