Мъжът, според питието

  • 29 декември 2015 18:43

  • 3438
  • 1
Мъжът, според питието
©

Отивате на бар с приятелки и срещу вас стои мъжка компания. Изведнъж вниманието ви грабва един симпатяга и вие се чудите как можете да разберете нещо повече за него, преди евентуално да се заговорите.

Получавате ценен жокер от нас: Обърнете вниамние какво пие - често по питието можете да разберете донякъде що за човек стои срещу вас. Може да ви звучи малко странно, но има логика. Любимата ни напитка може да говори за характера ни. Сигурно същото се отнася и за любимото ни ястие, десерт и дори любимите ни дрехи.

Но ето какво казва барманката Айви Микс, която благодарение на дългогодишния си опит в един от най-големите барове в Ню Йорк, на който също така е и съсобственик, знае какви мъже какви питиета си поръчват и защо.

1. Бира

Когато един мъж влиза в бар и бърза да си поръчва Budweiser, обикновено става дума за традиционалист, който не обича новите неща. Той просто иска да получи нещо познато, което му харесва. Знае, че няма как да сбърка с любимата си чешка бира. Този човек идва в бара да се отпусне и да се чувства комфортно. Ако обичате приключенията и постоянните промени, може би този тип не е за вас.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
3438 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.01.15 | 19:36

1
само че американския будвайзер е пълен боклук

Добави коментар

Водещи новини